3 zile pana la cea mai disputata editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier, cu 35 de echipe participante

3 zile pana la cea mai disputata editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier, cu 35 de echipe participante

Au fost anuntate echipele participante la cea de-a patra editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier, cea mai competitiva de pana acum, cu un numar-record de echipe inscrise, 35. Reprezentativele din Liga I a marketingului si publicitatii din Romania se vor infrunta pentru cel mai important titlu sportiv din industrie: acela de Agentia Anului la Fotbal.

Dupa o serie de antrenamente, dar si brainstorminguri intensive, echipele se vor intrece pe 20 si 21 mai, incepand cu ora 10 si pana la ultimul gol, la Daimon Sports Club, Bucuresti. Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante, sau de pasionati de publicitate si/sau de fotbal.

Cele 35 de echipe care vor participa sunt, in ordinea inscrierii: Next Advertising, Infinit Solutions, DREAM TEAM thegroup (reprezentativa Media Investment – The Group), Mediafax Monitorizare, MV COM (reprezentativa Motion Vision Communication), Leo Burnett & Target, Carturesti, MachTeam (reprezentativa MachTeam Soft), Fieldstar, Kinecto Smokers (reprezentativa Kinecto), Echipa Bloggerilor, GfK Media, FC Monopoly United (reprezentativa Monopoly Media), Mercury360, ERKA Unlimited (reprezentativa ERKA Promotions & Events), Martienii din Floreasca (reprezentativa OmnicomMediaGroup), Mailers, ARBO Soccer (reprezentativa ARBOinteractive), McCann Erickson, Grey-G2, FIRSTeam (reprezentativa First Advertising Agency), Natural Born Players (reprezentativa Q2M), Digital4, Papaya Mecanica (reprezentativa Papaya Advertising), Frank Communication, Odyssey, Senior Interactive, Radio Boyz (reprezentativa Alfa Cont), Ogilvy, GMP-Webstyler, Wunderball (reprezentativa Wunderman Partnership), Union TEAM (reprezentativa Media Union Advertising), Publicis, Kubis Football Club (reprezentativa Kubis Interactive) si Saatchi & Saatchi.

Rezumata in cifre, editia 2011 a Cupei va arata astfel: 2 arbitri de centru, 3 terenuri de fotbal, 8 grupe, 35 de echipe participante, peste 70 de meciuri si peste 1.000 de minute de fotbal creativ. La final, vor fi desemnate cele mai bune 3 agentii si se vor acorda cateva premii speciale: Goalgetterul competitiei (cunoscut printre participanti si drept Cel mai Effie jucator), Cea mai infocata galerie, Cel mai frumos gol, Cel mai masculin exemplar (acordat prin votul participantelor la eveniment), Cel mai popular jucator (ales prin numarul de like-uri de pe profilul de Facebook al IQads)  si Cel mai creativ blazon+mesaj.

Regulamentul competitiei este disponibil pe site-ul cupaagentiilor.ro, alaturi de informatii despre echipele care si-au anuntat participarea in competitie, impartirea pe grupe,  blazoanele si mesajele transmise de jucatori adversarilor.

Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier este de patru ani locul traditional de (re)intalnire a jucatorilor din marketing si comunicare, pe un altfel de pitch, fiind un eveniment organizat de un jucator recunoscut al industriei – IQads si avand ca sustinator-fondator Bergenbier si ca partener tehnic PUMA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Fieldstar

Agenție independentă de BTL, FIELDSTAR conectează brandurile cu oamenii și oferă experiențe inedite pentru consumatori. De 21 de ani încoace, credem în puterea colaborării și a ideilor îndrăznețe,... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related