La aniversarea de 20 de ani, RFI introduce o noua versiune a site-ului oficial si a mobisite-ului

La aniversarea de 20 de ani, RFI introduce o noua versiune a site-ului oficial si a mobisite-ului

Odata cu implinirea a 20 de ani de existenta, Radio France International (RFI) laseaza o noua versiune a site-ului www.rfi.ro, o noua versiune a mobisite-ului m.rfi.ro si o serie de aplicatii pentru smartphones care permit ascultarea tuturor programelor, informeaza un comunicat emis de RFI. In cadrul acestui proiect, Trement a oferit servicii de consultanta, programare si implementare. Implementarea schimbarilor s-a desfasurat in perioada septembrie - decembrie 2010.
Noua versiune a mobisite-ului este adaptata pentru smartphones, spre deosebire de varianta anterioara. Schimbarile implementate constau in: redirectionarea automata spre mobisite in momentul accesarii de pe telefonul mobil, posibilitatea ascultarii si vizionarii emisiunilor difuzate, posibilitatea ascultarii emisiunilor radio in direct, posibilitatea ascultarii ultimului jurnal de actualitati difuzat, vizualizarea rapida a stirilor din ultimele 24 de ore, posibilitatea accesarii directe a podcast-ului prin aplicatiile pentru telefon, accesul usor catre articolele din aceeasi categorie sau pe aceeasi tema.
Scopul acestor schimbari este acela de a oferi un acces mai clar si diversificat la actualitatea romaneasca, europeana si internationala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related