Salvati Copiii Romania a castigat pentru al doilea an consecutiv Premiul de Excelenta in Relatii Publice

Organizatia Salvati Copiii a fost premiata si anul acesta cu distinctia "Special Award for continuous Excellence", in cadrul celei de-a treia editii a Galei Excelentei in Relatii Publice, pentru activitatile derulate in cadrul proiectului "Prevenirea consumului de droguri in randul tinerilor". Printre premiantii aceleiasi sectiuni s-au numarat Connex (Programul "Connex pentru viitor"), care a obtinut titlul de "Overall Award for Excellence" si Jonathan Scheele, Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, caruia i-a fost acordata distinctia "PR Personality of the Year".

Premiul oferit de catre cei 18 membri ai juriului, practicieni de marca in domeniul Relatiilor Publice, reprezinta o recunoastere acordata pentru continuarea campaniilor de sensibilizare publica cu privire la fenomenul consumului de droguri. Criteriile in functie de care s-a realizat jurizarea s-au axat atat pe diversitatea activitatilor intreprinse de Salvati Copiii in beneficiul tinerilor (campanie media, elaborarea materialelor informative pentru publicurile tinta, organizarea sesiunilor informative in scoli si in afara acestora coordonate de tineri voluntari), cat si pe dezvoltarea segmentului de cercetare (elaborarea studiilor, cercetarilor calitative si suportului informativ pentru cursuri).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related