Finalistii Academiei MAGGI vor fi protagonistii primului reality show culinar online din Romania

Cei 8 participanti desemnati finalisti ai campaniei Academia MAGGI urmeaza sa ia parte la o serie de cursuri de gatit si sa devina protagonistii primului reality show culinar online din Romania, ce va fi difuzat pe blogul Teo’s Kitchen incepand cu 8 iunie, informeaza un comunicat emis de Graffiti PR.

Academia MAGGI, proiect lansat pe 10 mai, a ales cele mai frumoase 8 texte care descriau experiente despre gatit. In perioada 6-9 iunie si 13-16 iunie, cei 8 finalisti vor participa la cursuri de gatit tinute de Teodora Dragobete si la un reality show culinar online, desfasurat pe blogul Teo’s Kitchen (gospodini.blogspot.com) si difuzat din 8 iunie. Marele premiu va ajunge la cel mai "perserverent si activ participant" si consta intr-o bursa de 5 zile la Ashburton Cookery School in Devon, Marea Britanie, bursa recunoscuta de BBC Good Food si The Daily Mail ca "Best Cookery School for Skills", se precizeaza in comunicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related