GolinHarris a oferit 5 burse sub forma unor internship-uri platite unor studenti talentati din facultatile de Comunicare

Odata cu afilierea la reteaua internationala, GolinHarris Bucuresti a creat Bursele GolinHarris in colaborare cu Universitatea din Bucuresti si Facultatea de Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice, informeaza un comunicat al agentiei. Cinci studenti cu cele mai bune abilitati au devenit stagiari platiti in cadrul agentiei.

Studentii au fost alesi in urma analizarii portofoliului profesional constituit dintr-o scrisoare de intentie si un sumar al performantelor academice. Cei cinci studenti selectati sunt: Lucia Scurei, Anca Dudau, Lucia Astratinei, Anca Alexandru si Viviana Ciobanita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related