Ciuc Premium prezinta AdBreak #41: Cele mai eficiente campanii publicitare din 2010

Ciuc Premium prezinta AdBreak #41: Cele mai eficiente campanii publicitare din 2010

Rezultatele celor mai eficiente campanii publicitare romanesti din 2010 vor fi expuse si discutate in cadrul celei de-a 41-a editii AdBreak, prezentata de Ciuc Premium, miercuri, 15 iunie, 19:30, in Music Club.

Castigatori ai festivalului de eficienta in comunicare Effie Romania 2011, care vor fi anuntati la gala de pe 13 iunie, membri ai juriului si reprezentanti ai comitetului de organizare vor fi prezenti in Music Club pentru a discuta cum au functionat cele mai eficiente campanii ale anului trecut.

Cativa dintre cei mai premiati strategic planneri din Romania au confirmat prezenta la AdBreak #41, deocamdata doar in calitate de membri ai juriului, pana la anuntarea castigatorilor: Razvan Matasel (Managing Partner, Arsenoaiei-Matasel), Stefan Chiritescu (Head of Planning, Graffiti BBDO), Victor Stroe (Strategic Planning Director, Leo Burnett) si Ioana Gheorghita (Senior Strategic Planner, GMP).

Invitatul sectiunii de Inspiratie este un jurnalist care si-a propus sa faca lucruri iesite din comun si acum conduce o revista in care textele, pictorialele si pana si reclamele ies din tipar, uneori chiar la propriu. Cristian Lupsa, Editor la Decat o Revista, va fi invitat sa vorbeasca despre cautarea inspiratiei atunci cand nu vrei sa te conformezi, cand vrei sa faci ceva remarcabil, plin de substanta, cu sanse sa-i inspire pe altii, de cele mai multe ori, acestia fiind chiar oameni care lucreaza in publicitate.

Editia #41 AdBreak va fi moderata de Ana Militaru, Redactor-Sef IQads.

Pentru a participa la eveniment, doritorii se pot inscrie la adresa [email protected].

Parteneri media ai evenimentului sunt: Q2M, 24FUN, Academia Catavencu, MONEY.ro.

AdBreak este un eveniment IQads, recomandat de Radio Guerrilla. AdBreak este singurul eveniment dedicat industriei de publicitate si marketing din Romania, care isi propune, editie de editie, sa aduca in fata pasionatilor de publicitate, a membrilor comunitatii IQads pe cei mai importanti profesionisti ai industriei si sa propuna spre dezbatere temele de actualitate din publicitatea romaneasca.

Despre IQads

Avand o audienta de 150.000 de unici lunar, IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related