[UPDATE] Marele Premiu la Gala Societatii Civile 2011: Asociatia Salveaza Vieti – proiectul "Nu ma ignora"

Asociatia Salveaza Vieti a primit Marele Premiu al editiei a IX-a a Galei Societatii Civile, care a avut loc ieri la Opera Nationala Bucuresti, pentru proiectul "Nu ma ignora”, care a fost desemnat si castigator al premiului I la sectiunea "Sanatate”, informeaza un comunicat emis de Bortun-Olteanu.

Proiectul "Nu ma ignora" a fost declarat castigator multumita rezultatelor notabile si cuantificabile care au dus la indeplinirea obiectivului stabilit: de a strange 1 milion EUR, bani necesari pentru infiintarea unui centru de Excelenta in Tratarea Cancerului. Obtinerea fondurilor s-a bazat pe optiunea companiilor de a redirectiona 20% din impozitul pe profit catre o cauza sociala, in prima etapa, si pe donatiile primite de la persoanele fizice, in a doua etapa. Graffiti BBDO (ATL), Kaleidoscope (online), MEC Romania (media), Free Communication (PR) si Carlo Production (productie) au realizat pro bono campania de comunicare pentru ambele etape.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Campanii

Sectiune


Comentarii

Asociatia Asirys
acum 12 ani
Apreciem că ați scris despre acest eveniment, denotă responsabilitate și deschidere către noi, cei care suntem voluntari.


Branded


Related