[Update] Ogilvy PR isi extinde serviciile oferite Grupului Caroli Foods la corporate communications

Oglivy Public Relations Bucharest extinde serviciile oferite Grupului Caroli Foods la corporate communications, informeaza un comunicat emis de agentie. Echipa Ogilvy PR Bucharest, Digital Influence 360, a oferit initial servicii constand in dezvoltarea unei platforme de comunicare digitala a brandului Campofrio. Platforma a fost dezvoltata anul acesta.

"Planurile de dezvoltare a marcilor din portofoliul Caroli Foods Group sunt foarte ambitioase, insa aceasta dezvoltare nu este posibia fara un management solid al reputatiei companiei si fara o comunicare consistenta la nivel corporate. Felul in care Ogilvy PR a abordat strategia de brand PR si dezvoltarea site-lui campofrio.ro ne-a convins ca putem continua acest parteneriat si in domeniul comunicarii corporate”, a declarat Adrian Nicolaescu (Marketing Manager Caroli Foods Group).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related