Nominalizare la Cannes Lions 2011, in sectiunea PR, pentru GMP, cu "News from the future", campanie pentru alpinista Crina Coco Popescu

Nominalizare la Cannes Lions 2011, in sectiunea PR, pentru GMP, cu "News from the future", campanie pentru alpinista Crina Coco Popescu

Campania “News from the future”, realizata de GMP pentru alpinista Crina Coco Popescu este nominalizata la Cannes Lions 2011, in sectiunea de PR, categoria Charity and Non Profit.

Campania a strans 70.000 Euro in 2 saptamani, pentru ca alpinista de 16 ani, membra a Clubului Montan Altitudine, sa poata pleca in expeditia din Antarctica, pentru a atinge varful Mt. Sidley, ultimul din circuitul 7 Volcanoes, cei mai inalti vulcani de pe cele 7 continente.

Conform unei informari de presa GMP, pentru a strange banii necesari expeditiei, agentia a realizat un direct mailing catre oameni de afaceri si lideri de opinie, constand intr-un colet impachetat in steagul Romaniei. Coletul continea un tablou cu o colectie de titluri de pe prima pagina a mai multor ziare, care anuntau recordul atins de Coco Popescu, ca si cum s-ar fi intamplat deja. Tot in colet se afla un CD cu un film in care Coco era prezentata ca o posibila urmasa a celor mai mari valori ale sportului romanesc ca Nadia, Duckadam, Gabi Szabo. Filmul ii invita pe cei care il urmareau sa doneze, astfel incat stirile din viitor sa devina reale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related