Social Networks Conference, editia a 2-a: strategii si tactici de marketing in cele mai utilizate retele sociale in Romania

La a doua editie Social Networks Conference, care e programata pentru joi, 7 iulie, la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti, specialisti in social media romani si straini vor sustine conferinte despre gestionarea campaniilor si construirea prezentei brandurilor in retelele sociale, dar si despre oportunitati de business oferite de retelele sociale, informeaza un comunicat emis de Evensys, organizatorul evenimentului. Dupa conferinte va fi organizat workshopul “Marketing si comunicare pe Facebook”.

La eveniment vor fi prezenti: Jiri Voves (Director, Socialbakers), Guy Kedar (Social Media and Emerging Platforms Manager, MEC EMEA) si Stefanos Karagos (Managing Director - Information Alchemist, XPLAIN).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related