Cannes Lions 2011: campaniile premiate cu Gold la sectiunea "Direct"

Sunt doua campanii foarte cunoscute pe meleagurile romanesti dintre castigatoarele de Gold la sectiunea Direct de la Cannes 2011. Prima ar fi “Reaction Campaign” cu arhi-cunoscutul Old Spice Guy despre care nu se poate sa nu stii, cu conditia sa nu fi trait in spatiu in ultimul an si nici acolo nu sunt sigura ca nu s-a auzit. Si cea de-a doua, “American ROM”, care nu numai ca a atins cele mai patrioate corzi din sufletele noastre, dar a si castigat in categoria Direct doua Grand Prix-uri si un Gold (la “Fast Moving Consumer Goods”) si inca alte 5 in alte categorii, la Cannes Lions 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related