MRM Worldwide Romania si Burn au premiat cele mai cele mai creative concepte de petreceri in concursul "Burn the Floor"

In concursul "Burn the Floor", creat de MRM Worldwide Romania pentru Burn, au fost oferite 3 premii a cate 1000 de EUR pentru organizarea celor mai neconventionale 3 petreceri propuse de fani pe pagina de Facebook The Oven, sectiunea Burn the Floor, potrivit unei informari de presa din partea MRM Worldwide Romania.

Timp de 2 saptamani, participantii au inscris planul petrecerii propuse de ei pe un tab aplicatie de pe pagina The Oven. Inscrierile contineau numele participantului, numele petrecerii, locatia propusa, numarul estimat de participanti, special happening-urile din cadrul petrecerii si o propunere de afis. Pentru fiecare inscriere in concurs exista un buton de Like. In finala au intrat inscrierile care au strans peste 100 de Like-uri, urmand ca dintre acestea sa fie alese de juriul Burn 3 concepte de petreceri castigatoare. Participantii ale caror petreceri au fost declarate castigatoare au primit cate 1000 de EUR si 24 de ore la dispozitie pentru a organiza petrecerile, acestea avand loc pe 18 iunie. Castigatorii au fost filmati pe parcursul organizarii petrecerilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related