BrandFusion a realizat rebranding-ul pentru Business Information Systems, devenita Allevo

BrandFusion a realizat rebranding-ul pentru Business Information Systems (BIS), care a devenit Allevo, informeaza un comunicat emis de agentie. Serviciile oferite de BrandFusion pentru Allevo au constat in dezvoltarea unei noi identitati: naming, design, logo, creare de slogan, defibnirea unei platforma de comunicare pentru brand, design de stand, crearea unui scenariu pentru un film corporate si a unor machete de presa si brand give-aways, dezvoltarea si implementarea site-ului

In urma finalizarii procesului de auditare, noul brand a fost construit pe conceptul de tranzactii rapide, capabile sa ajute business-urile clientilor sa se dezvolte. Numele Allevo, provenit din verbul "allevo” care inseamna a creste, este in concordanta cu noua identitate. Design-ul logo-ului in cadrul caruia cele doua "l”-uri sunt asezate astfel incat sa sugereze o autostrada, este construit pe ideea de transfer, precizie, sincronizare, fluxuri continue, adaptabilitate si incredere. Sloganul "Thinking evolution” a fost conceput conform ideii de rapiditate in tranzactii, crestere, dezvoltare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brandfusion

Suntem oameni cu gândire de design, rigoare strategică și creativitate, ale căror perspective vrem să conteze în evoluția clienților noștri și în viața comunităților acestora. Suntem designeri,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related