Despre reinventarea marketingului la Marketing 360

In cadrul evenimentului Marketing360, ce a avut loc pe 21-22 iunie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, specialisti din domeniul marketingului si comunicarii au supus discutiei, dezbaterii si analizei, subiecte precum: cum a evoluat piata de profil in ultimul an, ce strategii de marketing au functionat si ce tactici si canale aduc valoare in interactiunea dintre branduri si consumatorul modern.

Prima zi a evenimentului a constat intr-o conferinta deschisa de Adam Nunn (CEE Account Director, PHD Media), care a prezentat impactul pe care evolutia tehnologiei si dezvoltarea noilor canale media il au in comportamentul consumatorului. Urmatorul speaker a fost Paul Markovits (Marketing Director, Heineken Romania), care a demonstrat pe baza unor studii de caz din propriul portfoliu cum sa creezi buzz  in mediul online, sesiunea incheindu-se cu Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions), care a vorbit despre ce trebuie stiut atunci cand realizezi concursuri si promotii atat in mediul online cat si in offline.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related