Cannes Lions 2011: campaniile premiate cu Gold la sectiunea Outdoor

La Cannes Lions 2011, sectiunea Outdoor, Grand Prix-ul a mers la campania "Decode Jay-Z with Bing”  Doua dintre premiile Gold acordate la aceasta categorie au fost primite de agentia JWT Shanghai, China pentru campania "Heaven and Hell” (realizata pentru Samsonite) la categoria "Clothing, Footwear & Accesories” cu entry-urile "Billboards & Street Furniture” si "Posters”. Conceptul campaniei a ilustrat calatoria prin care trece utilizatorul unei valize Samsonite versus calatoria prin care trece o valiza Samsonite. Daca pentru primul totul merge la fel de usor ca in "Heaven” (Rai), pentru valiza calatoria e ca prin Iad (Hell). Totusi amandoi ajung la destinatie in perfecta stare, chiar si valiza dupa toata "tortura”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related