Pentru inspiratie: 5 barbati fatali din reclame internationale

Pentru inspiratie: 5 barbati fatali din reclame internationale

Zilele astea discutiile de langa watercoolerul din redactia IQads sunt mult mai condimentate de cand cu brieful Bergenbier pentru BFF, care ne-a facut sa ne 'batem' in reclame cu barbati fatali/fermecatori/sexy/doamne-dumnezeule-ce-tari. Am ales aici doar 5 exemple care ne-au venit imediat in minte, dar simtiti-va libere (liberi, de ce nu?) sa completati lista cu cat mai multe reclame care sa ilustreze in toata splendoarea barbatul fatal si la sfarsit facem un top.

Is it in his fragrance?

O categorie in care barbatii seducatori sunt nelipsititi e cea a parfumurilor. Dar cu adevarat 'fatal' este Matthew McConaughey, votat de People 'cel mai sexy barbat in viata', in spotul pentru parfumul The One de la Dolce & Gabbana. Vazut ca un adevarat star, urmarit si adulat de toti, sigur pe el, nu se lasa intimidat de camerele de fotografiat. Constient ca este absolut irezistibil, se lasa admirat si fotografiat.

Meet me on the other side. With a pair of jeans.

Un ever-green cu un barbat fatal spotul pentru Levi’s din 1991 in care joaca Brad Pitt. De ce e el fermecator poate va intrebati (desi nu cred). Ei bine, faptul ca reuseste sa iasa invingator dintr-o situatie jenanta este cat se poate de atragator. Pentru ca este invidiat de alti barbati. Pentru ca nu are nevoie sa pastreze pozele pentru el. Pentru ca este asteptat de o tipa sexy la iesirea din inchisoare!

Aftershave comes...

 Nu am putut sa uitam de reclama asta veche de la Denim de unde am invatat gestul cu opritul mainii in dreptul camasii. Chiar daca nu vedem prea mult din barbatul fatal, ne dam seama ca este asa din gesturile ei, femeia fatala cu unghii rosii si lungi, irezistibila pentru oricine mai putin pentru barbatul Denim, care 'nu trebuie sa se straduiasca prea tare'.

Sa ne concentram putin

Daca vrei o reclama buna la ciocolata, e bine sa ai si un 'hunk' care se plimba dezbracat prin cadru, sa vada femeile cu adevarat care le sunt prioritatile. Si el este cat se poate de constient ca arata bine-bine si pluseaza prin gesturi care sa il puna in valoare. Deci, ce rol au bulele de aer din 'Aero'?

Old Spicy Guy

In fine, un alt barbat fatal tocmai pentru ca ia in ras cliseele cu barbati fatali este Isaiah Mustafa, pe care l-am vazut din plin in reclamele cu  Old Spice Guy. Frumos, glumet, natural, bun de dus la opera dar si dat gauri cu bormasina, perfect pe un cal alb sau pe o motocicleta.

Inainte sa aratati prin scurtmetraje propriile viziuni despre masculinitate, spuneti-ne si noua: cine mai trebuie neaparat mentionat intr-un top al reclamelor cu barbati fatali?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Maria andreea Popescu
acum 12 ani
Hugh Jackman- Lipton ice tea...
Claudia Gherman
acum 12 ani
Clar, George Clooney... in reclamele la Nespresso... un barbat frumos, natural, fermecator... eh?
Oana-Ruxandra Raicu
acum 12 ani
George Clooney - Martini
Oana-Ruxandra Raicu
acum 12 ani
Antonio Banderas - The secret
Eleonora Mihalca
acum 12 ani
Cristiano Ronaldo in reclama la Armani Jeans...
Elena Burlanescu
acum 12 ani
doar 5?

camelia ghiurca
acum 12 ani
Matt Gordon -"1 Million Paco Rabanne"

http://www.youtube.com/watch?v=KFXV_ViibCo

Irina Mihailescu
acum 12 ani
are you kidding?? Matthew McConaughey is the sexyest by far :)
co gr
acum 12 ani
Vincent Cassel-"Lancia Y" http://youtu.be/XvU8U57nqvg
Iftimie Luana
acum 12 ani
Henry Cavill- Campania la parfumul Dunhill London

http://www.youtube.com/watch?v=JKqFMxdN3Pc

bianca martin
acum 12 ani
nu mai stie nimeni reclama de prin anii 90 la ceva parfum si tipul aluneca pe iarba uda in ploaie si treseaza in final logoul la parfum sau forma sticlei ..nu mai stiu exact stiu ca-mi spunea mami ca tot timpu strigam sa nu schimbe canalul cand era reclama respectiva:)) atunci aveam vreo 5 ani si stiu ca mami spunea tuturor ca sunt indragostita de tip:)).
Alexandra Bombita
acum 12 ani
Crossmen sa fie? :-)


Branded


Related