McCann-Erickson a primit o distinctie de la Senatul Romaniei pentru trofeele primite la Cannes pentru "American ROM"

McCann-Erickson a primit o distinctie de la Senatul Romaniei pentru trofeele primite la Cannes pentru "American ROM"

McCann a primit miercuri, 29 iunie, o diploma si o serie de medalii din partea Presedintelui Senatului Romaniei pentru cele 3 premii castigate la Cannes Lions 2011, informeaza un comunicat emis de Agerpress. McCann-Erickson a castigat in total 9 premii in cadrul Festivalului: 2 Grand Prix si 2 Gold Lions la Promo&Activation si Direct, 2 Bronze Lions la PR, un Silver la Media, un Titanium si un Gold la Integrated.

Mircea Geoana, presedintele Senatului, a subliniat importanta premiilor castigate de McCann-Erickson pentru promovarea brandului romanesc si a imaginii Romaniei.

"Echipa McCann Erickson Romania este astazi titularul absolut al mandriei profesionale si cred ca si al mandriei de a fi facut Romaniei un serviciu extraordinar de imagine international. Sunt un om care considera ca avem un atribut pozitiv care ne diferentiaza de multe alte natiuni, acela legat de creativitate", a declarat Mircea Geoana (Presedintele Senatului Romaniei).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related