Classic Brands comunica pentru brandurile de sisteme de incalzire Purmo si Vogel&Noot

Classic Brands sustine activitatea de comunicare in Romania a brandurilor de sisteme de incalzire Purmo si Vogel&Noot apartinand companiei Rettig Heating Group, informeaza un comunicat emis de agentie. Classic Brands va oferi servicii constand in implementarea si comunicarea campaniilor de marketing prin materiale de presa, materiale de prezentare si promovare pentru un public specializat reprezentat de arhitecti, constructori, distribuitori si parteneri ai Rettig in Romania.

Printre activitatile desfasurate pana in prezent de catre Classic Brands sunt: vizita la cea mai mare fabrica Purmo din Europa in Rybnik, Polonia, campania de marketing Lumile Purmo la Uniprest, promotia Purmo la Comelit, brosura pentru instalatori despre Radiatoarele pentru sisteme de incalzire de joasa temperatura si diverse articole de spcialitate pentru reviste de nisa precum "Instalatorul”, "Tehnica Instalatiilor” si "ProIdea".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related