The Geeks lanseaza "Testul de Risc" pentru Groupama Asigurari sub forma unui video test interactiv

"Testul de risc", cea mai recenta campanie online semnata de The Geeks pentru Groupama Asigurari, desfasurata sub forma unui video test interactiv pe Trilulilu.ro, a generat 60.000 de vizualizari in mai putin de o saptamana de la lansare, informeaza un comunicat emis de Leo Burnett Group.

Utilizatorii sunt invitati, prin intermediul unui video takeover, sa dea testul de risc din pielea lui Cornel, un barbat trimis de sotie sa o aduca pe mama soacra la masa. Prin intermediul celor care dau testul, Cornel se va confrunta cu mai multe situatii de trafic si va fi nevoit sa ia diferite decizii. In functie de alegerile sale si, deci, de riscurile la care se expune in trafic, utilizatorului i se propune unul dintre pachetele CASCO incluse in oferta Groupama. Campania are si o  componenta promotionala: 5 dintre participanti pot primi 50% reducere la incheierea unei polite CASCO Groupama.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related