BANCPOST si American Express anunta lansarea primelor carduri American Express emise in Romania

Aceste carduri inovative sunt destinate sa intampine necesitatile financiare si ale stilului de viata ale consumatorilor romani
Bancpost anunta lansarea primelor carduri de credit American Express emise in Romania. Cardurile de credit Bancpost American Express Green si Gold ofera beneficii unice consumatorului roman.

"Astazi, Bancpost introduce cel mai important brand financiar premium pe piata din Romania, ridicand standardele serviciilor financiare oferite. Suntem siguri ca American Express Green si Gold lansate astazi sunt doua dintre cele mai bune produse de carti de credit de pe piata. Ofera un pachet unic de beneficii pentru a intampina nevoile consumatorilor moderni care apreciaza inovatia, serviciile de calitate si stilul, dar intotdeauna luate impreuna cu raportul calitate versus pret", a declarat Philippos Karamanolis, Director Executiv Bancpost.
Datorita limitei superioare de creditare, noile carduri cresc puterea financiara si stilul de viata ale consumatorilor romani. Cele doua carduri sunt un instrument de plata flexibil, care ofera o perioada de gratie prelungita si permite posesorilor de carduri sa aleaga plata integrala a facturilor sau in perioada de timp pe care ei o considera cea mai potrivita nevoilor lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related