Perioada de inscriere la scoala ADC*RO editia a patra este 20 iulie - 12 septembrie

Scoala de creatie ADC*RO editia a patra a deschis perioada de inscriere care are loc intre 20 iulie si 12 septembrie, informeaza un comunicat emis de The Institute. Pentru inscrierea la Scoala ADC, participantii trebuie sa-si creeze un cont pe site (http://www.scoalaadc.ro/) si sa rezolve brieful de concurs. In urma evaluarii dupa criteriile: creativitate, originalitate si respectarea cerintelor, vor fi admisi 60 de studenti.

Cursurile celei de-a patra editii a Scolii ADC se vor desfasura pe o perioada de 12 saptamani incepand cu octombrie 2011. Participarea la concursul de admitere este gratuita, iar taxa de participare la cursurile Scolii ADC este in valoare de 500 de euro (plus TVA). Primilor 10 absolventi ai scolii le vor fi acordate internship-uri in agentii de publicitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sandu Roxana Elena
acum 12 ani
ma intereseaza cum se face plata! se poate plati in transe?
Teo Calin
acum 12 ani
Buna, Roxana! Da, plata se poate face si in 2 transe. Daca mai ai nevoie si de alte informatii, te rog contacteaza-ne ([email protected])


Branded


Related