ADfel 2011 dedica Ziua Culturala organizatiilor din zona culturala si sociala

ADfel 2011 dedica Ziua Culturala organizatiilor din zona culturala si sociala

ADfel, singurul eveniment din Romania dedicat publicitatii neconventionale si organizat in perioada 15 – 21 august in Club Fabrica, va gazdui si anul acesta Ziua Culturala. Aceasta este una dintre cele mai indragite zile din cadrul ADfel si reuneste, anual, numeroase organizatii culturale, ecologice sau din zona sociala care isi promoveaza programele intr-un mod neconventional.

Ziua Culturala va avea loc pe 17 august si va beneficia de prezenta unor branduri cu traditie pentru ADfel, insa este deschisa si acelor organizatii care se afla in fata primei oportunitati de a-si comunica in mod neconventional proiectele si realizarile, in fata unui public numeros si dornic de experiente neasteptate de brand.

Toate acele organizatii culturale, ecologice sau din zona sociala care isi doresc sa participe la editia din 2011 a Zilei Culturale sunt invitate sa isi exprime intentia la adresa [email protected] pana la data de 29 iulie. Mailul ar trebui sa contina o scurta prezentare a organizatiei si a proiectelor sale, precum si 2 propuneri de activari neconventionale pentru propria prezenta  la ADfel 2011. Cele mai interesante activari vor fi incluse in programul Zilei Culturale 2011.

Pe langa Ziua Culturala, ADfel 2011 mai gazduieste Grand Spoof - concursul de parodii de reclame si ADfel Galleries - expozitia cu cele mai bune executii neconventionale realizate de agentii locale si internationale de publicitate.

IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

24-FUN
Lider pe piata media din Romania pe segmentul city-guide, avand cea mai rapida dezvoltare in ultimii 5 ani in randul publicatiilor city-guide (peste 9 editii noi lansate de la inceputul lui 2006 pana in prezent), 24-FUN are distributie gratuita si selectiva in cele mai importante orase din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related