10% mai mult Bergenbier ca sa uiti ce-ai facut asta vara

10% mai mult Bergenbier ca sa uiti ce-ai facut asta vara

Din seria aventurilor celor 4 prieteni uniti, la bine si la greu, de berea Bergenbier va prezentam spotul “Baba” - un exemplu foarte bun despre cum 10% mai multa bere face ca explicatiile complicate sa fie mai usor de pus in propozitie.

Targetul Bergenbier este, la fel ca intotdeauna, bine definit: barbati legati de prietenia adevarata, buget mediu, amatori de fotbal, care le fac pe toate impreuna, care merg la pescuit impreuna, care merg la mare impreuna (in cazul asta) si impartasesc un Bergenbier la o barfa masculina neplanificata.

Spotul e deschis de unul dintre cei 4 muschetari care, manat de o dorinta mai presus de el, revine in camera de hotel cu o intentie precisa: sa gaseasca cel mai rapid drum catre toaleta. Totul bine pana aici, nu se pierde nici o cheie pe drum, nici o problema cu descuiatul incuietorii. Doar ca Vio (dupa cum il striga prietenii), in nemasurata lui graba, uita sa incuie usa si o tranteste atat de tare incat numarul camerei (166) se rasuceste si se transforma intr-un fatidic numar 169. In acelasi timp, o doamna draguta in cautare de propria-i camera, confunda pe buna dreptate usa lui Vio cu propria usa si patrunde in camera sus-numitului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related