"Internet cu viteza viitorului" este noul concept de promovare a Internetului oferit de ROMTELECOM

ROMTELECOM a lansat campania de comunicare a promotiei de sarbatori intitulata sugestiv "Internet cu viteza viitorului", care este destinata clientilor rezidentiali ai companiei. Promotia se desfasoara intre 15 noiembrie si 31 decembrie, iar campania de comunicare cuprinde machete de presa, spoturi TV si radio, precum si o serie de materiale informative.

Clientii ROMTELECOM vor beneficia de un pret promotional in cazul achizitionarii kit-ului de instalare pentru unul dintre serviciile ADSL ale ROMTELECOM si de o reducere cu 25% la abonamentul lunar pentru aceste servicii. Dintre acestea se distinge serviciul recent lansat - ClickNet Express 512 - cu un abonament lunar de numai 22 EURO (TVA inclus). Spre deosebire de pana acum, kitul este instalat individual de client, fara a mai fi nevoie de prezenta unui reprezentant ROMTELECOM, iar modemul inclus in kit devine proprietatea clientului.
Obiectivul noii campanii este consolidarea brandului ClickNet Express pe piata de profil - cel mai avansat serviciu de acest gen destinat clientilor rezidentiali - si provocarea interesului celor care nu il utilizeaza inca, dar care doresc sa experimenteze "Internet cu viteza viitorului" de la ROMTELECOM.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related