Verdict final Mano a Mano in el Bano: Isaiah ramane Old Spice Guy, Fabio isi ia zborul

Verdict final Mano a Mano in el Bano: Isaiah ramane Old Spice Guy, Fabio isi ia zborul

Verdictul in ce a fost numit pe Twitter "duelul online al secolului" dintre Isaiah Mustafa aka Old Spice Guy si Fabio aka New Old Spice Guy s-a incheiat cu victoria lui Old Spice Guy, care devine astfel The Best Old Spice Guy. In incercarea sa de a-l detrona pe Isaiah, Fabio a reusit sa ajunga pe locul I in topul Viral Video Ads realizat de Visible Measures.

Provocarea a venit din partea lui Fabio sub forma unui clip postat pe Youtube pe canalul NewOldSpiceGuyFabio.

Isaiah a acceptat invitatia la duel si a stabilit regulile:

S-au format echipele. Pe Twitter, sustinatorii s-au impartit intre #teamoldspiceguy si #teamfabio. Pe YouTube, fanii au putut da Like dupa fiecare clip cu schimburi de replici si, uneori, de obiecte, dintre cei 2. Old Spice Guy si Fabio s-au intrecut in sfaturi si raspunsuri la intrebari legate de cuceritul fetelor, de exercitii eficiente pentru musculatura sau de videoclipurile favorite de pe YouTube, dar si in competitii de fixat cu privirea. In final, Old Spice Guy a decis sa incheie duelul rupand granita dintre cele 2 bai. O discutie ca dintr-un film de pe Hallmark are loc intre cei 2 barbati fatali:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related