Aplicatia "Your World" lansata de Western Union cu ocazia implinirii a 160 de ani de existenta

Cu ocazia aniversarii a 160 de ani de existenta, Western Union a lansat aplicatia de web "Your World”, informeaza un comunicat emis de DC Communication. Utilizatorii trebuie sa permita accesul aplicatiei la informatiile din pagina de Facebook a user-ului, aplicatie care va genera o serie de statistici referitoare la conexiunile in lume pe care le are utilizatorul.

Aplicatia va crea o diagrama in cadrul careia fiecare planeta reprezinta tara in care utilizatorul are prieteni si tara utilizatorului. De asemenea, in coloana din dreapta vor fi afisate informatii cu privire la primii 4 cei mai conectati oameni din reteaua utilizatorului, primii 10 cei mai conectati oameni de pe glob, statisticile userului raportate la restul lumii (incluzand distanta totala dintre tarile in care utilizatorii au prieteni, numarul de tari, numarul de conexiuni internationale), o clasificare raportata la restul utilizatorilor din lume (un clasament al retelei, locul in clasamentul retelei globale, locul in reteaua tarii de provenienta a utilizatorului).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related