Rusu+Bortun semneaza campania pro bono pentru Ideo Ideis pentru al doilea an consecutiv

Rusu+Bortun Brand Growers a realizat pro bono, pentru al doilea an consecutiv, campania de promovare a Festivalului de Teatru Tanar Ideo Ideis din Alexandria, informeaza un comunicat emis de Ideo Ideis. Cea de-a sasea editie a festivalului se desfasoara in perioada 2 – 10 august. Campania se desfasoara in perioada 26 iulie - 15 august si este comunicata prin print ("Marginea scenei", "Pauza", "Primele randuri", "Se sufla"), spot radiio, outdoor, activitati de PR si prin ideoideis.ro

 

 

 

Campania comunica alternativa pe care o ofera festivalul, accesul la o altfel de educatie decat cea oferita de invatamantul traditional si evidentiaza posibilitatea liceenilor de a-si dezvolta, prin Ideo Ideis, abilitati pe care scoala nu pune accent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related