Experiment la mare: Tide spala 10.000 de sosetele innegrite la fotbal

Experiment la mare: Tide spala 10.000 de sosetele innegrite la fotbal

"I am thankful for the piles of laundry and ironing because it means my loved ones are nearby" (Nancie J. Carmody). Ce frumos! Si ce diferit de ce gandesc mamele reale in momentul in care isi afunda mainile in cosul de rufe murdare care sta sa cada, cand parca mai ieri au dat gata un cos asemanator. Mamele care vad in orice meci de fotbal amenintarea unor sosete ude si negre. Pe care trebuie sa le scoata albe, ca apoi sa redevina ude si negre. Asta pana cand se subtiaza atat de mult incat ramane doar o pelicula stravezie de bumbac care acopera picioarele copiilor.

La ele s-a gandit Tide cand a lansat “provocarea verii” impreuna cu DespreCopii.ro. Pana pe 21 august, pe Plaja din Eforie Nord - taramul taberelor de la gradinita - Tide cheama copiii sa joace fotbal in sosete albe (sau sosetele, cum se spune simpatic in spotul TV). La finalul fiecarei zile, toate perechile de sosetele sunt spalate cu Tide Absolut si colectate intr-o urna. Asta pana cand se strang 10.000 de sosetele albe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Popovici Nicolae
acum 12 ani
ahaaaaa


Branded


Related