Efect al campaniei de promovare vulping.ro: 14.000 de bilete la film vandute in 3 zile

In urma campaniei de promovare realizata de departamentul de Marketing al Gazetei Sporturilor pentru vulping.ro, campanie care a constat in macheta de presa, banner si spot TV, site-ul a vandut 14.000 de bilete la film, cu 1 leu/biletul, in mai putin de 3 zile. Oferta a fost prezentata in mediul online si biletele au fost valabile pentru orice film 2D, 3D sau avanpremiere la The Light Cinema, potrivit unei informari din partea GSP. Pe parcursul celor 3 zile a fost promovata aceeasi oferta, doar celelalte oferte din macheta schimbandu-se.

Campania de lansare a site-ului vulping.ro a fost comunicata in mediul online, in presa scrisa si prin spot TV ("E timpul pentru Vulping.ro"). Lansata din august, campania este in desfasurare si ruleaza pe canalele Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, Prima TV, Kanal D, TVR1, Realitatea TV, National TV. In mediul online campania este comunicate pe gsp.ro si pe toate site-urile apartinand Intact Media Group (a1.ro, radiozu.ro, jurnalul.ro, fin.ro, topgear.ro etc), prin pagina de Facebook Gazeta Sporturilor, Radio Zu si Antena 1. In presa scrisa, campania este comunicata prin intermediul publicatiilor Gazeta Sporturilor si a Jurnalul National.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related