Raul Mandru, Ogilvy New York: "faci ce vrei, lucrezi unde vrei, atata timp cat ajungi la intalniri la timp, cu idei bune"

Raul Mandru, Ogilvy New York: "faci ce vrei, lucrezi unde vrei, atata timp cat ajungi la intalniri la timp, cu idei bune"

Interviu cu Raul Mandru (Senior Art Director, Ogilvy & Mather New York)

Primul roman care a luat un Gold la Cannes (cu "Donate a meal"), pe cand lucra la Ogilvy Dusseldorf, in 2009, s-a mutat de vreo 2 ani la Ogilvy New York. Acolo lucreaza la campaniile globale pentru Motorola si pentru mai multe branduri Nestle. Raul (@rmandru) ne-a povestit cum e viata in agentie, care e nivelul entuziasmului acolo, dar si cat de creativ are ocazia sa fie pentru brandurile pentru care lucreaza.

IQads: Ca sa ne facem o idee, cati oameni lucreaza in agentie, cati sunt in creatie, cu cati esti prieten?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related