Poze de la Ushuaia Ibiza Hotel. Urcate prin bratara mea sincronizata cu Facebook

Poze de la Ushuaia Ibiza Hotel. Urcate prin bratara mea sincronizata cu Facebook

Ushuaia Ibiza Hotel. O locatie pentru gusturi pretentioase si asteptari mari. Deci nu e deloc ciudat ca, pe langa incantarile care vin in mod natural cu locul, aflam ca putem sa ne facem prietenii invidiosi postand imagini din Ibiza cu ajutorul unui senzor si-a unei bratari sincronizate. Pus la cale de Dorst & Lesser, Amsterdam, Olanda.

 

Toti cei care au participat la concertele organizate de Ushuaia Beach Ibiza Hotel (inclusiv cei care sunt cazati acolo) au avut posibilitatea de a testa varianta pentru o conectare rapida la Internet. O bratara foarte subtire atasata la incheietura si o simpla trecere a bratarii deasupra senzorului instalat intr-un pilon marcat "Ushuaia", care ajuta participantii sa recunoasca hot spot-urile cu acces la Internet, ii conecta la profilurile lor de Facebook, sincronizate cu bratara. Si, asa cum incuraja si mesajul, utilizatorii serviciului aveau ocazia sa-si faca prietenii indiviosi. Pentru ca, nu-i asa, unii sunt in Ibiza si danseaza cu un cocktail cu umbreluta in mana, iar altii muncesc, poate chiar in celalta parte a globului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related