Arko - cele mai noi produse de ingrijire a pielii

In cadrul unui eveniment festiv, Evyap International, unul dintre cei mai renumiti producatori de cosmetice,a lansat cele mai noi produse pentru ingrijire personala din gama Arko.
Evenimentul, desfasurat la hotelul Crowne Plaza – Bucuresti, a reunit parteneri din Romania ai Evyap, repezentanti ai presei, oficialitati din domeniul economic si diplomatic, precum si membri ai echipei executive Evyap din Romania si Turcia, tara in care compania are sediul central.

Brand-ul Arko acopera prin noile sale game de imgrijire corporala si cosmetice barbatesti - Arko Skin Care, Arko Fruity, Arko Aroma Care si Arko Shaving - nevoi specifice de ingrijire a pielii. Arko Skin Care contine sapunurile sub forma solida, “Extra Crema”, “Miere si Crema”, “Nuca de Cocos si Crema”, “Lapte de Soia si Crema”, “Shea Butter si Crema”, precum si sapunurile lichide “Extra Crema”, “Miere si Crema”, “Nuca de Cocos si Crema”, care au proprietatea de a mentine echilibrul natural al pielii, confera hidratare si hranesc pielea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related