Si ingerii vor cadea in ispita la ADfel

Si ingerii vor cadea in ispita la ADfel

Astazi incepe ADfel, evenimentul de branded entertainment pe care IQads il organizeaza pentru cel de-a saselea an consecutive pentru fanii publicitatii neconventionale si nu numai. Inca din prima zi a evenimentului, ADfel le propune celor dornici de iesiri in oras cu final neasteptat o primire ingereasca, de-a dreptul.

Asta pentru ca Fabrica, locul in care se desfasoara ADfel, va deveni, pentru o saptamana, locul care va adaposti ingerii cazuti in ispita. Cum arata ei si ce cauta pe Pamant puteti afla zilele acestea la ADfel.

Si pentru ca terasa Fabrica are o suprafata mare, in care se pot pierde multi ingeri, in 3 dintre serile din saptamana ADfel, publicul din terasa se va putea delecta cu un concurs prin SMS numit „Gaseste ingerii”, care va oferi premii celor care reusesc sa gaseasca cel mai repede ingerii ascunsi pe tabla de joc.

Iar la finalul ADfel, duminica, cei prezenti in terasa vor avea ocazia sa asiste la o proiectie multisenzoriala de reclame „pacatoase”, pregatita special pentru a dezvalui motivul pentru care ingerii au cazut in ispita la ADfel.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related