Motoarele la capacitate maxima! Avem un ventilator de pornit

Sa zicem ca esti in trafic intr-o dimineata de luni. Sa zicem pe la ora 8:00. Sa zicem ca esti grabit, calci pedala de acceleratie ca sa prinzi verdele. Profiti ca strada, spre marea ta surpriza, e goala. Esti chiar uimit ca e atat de liber cand, putin mai jos, in intersectia de dinainte, te-ai luptat cu un sofer pentru un loc pe banda. Franezi brusc. Ai prins rosu. Esti primul la rand, ai de asteptat 90 de secunde. In dreapta ta e o vitrina fara geam, in care e expus un singur ventilator. “Ce ciudat ca e unul singur si cam ce face?”, te gandesti tu.

Un angajat cu un zambet care-ti sugereaza ca e pus pe rele, pune ventilatorul in priza. [71 de secunde]. Asa si? De ce-ti zambeste tie? Se intinde catre butonul de pornire. Iti arunca o ultima privire diabolica. [49 de secunde]. "Ce-o fi cu omul asta?". Te uiti in stanga ta, poate nici nu se uita la tine. “Chiar nu mai e nimeni pe strada”, te gandesti iarasi. Ventilatorul intra in functiune. Te uiti la semafor, tot rosu [23 de secunde]. Se porneste un vant. “E numai bun pe vremea asta”, gandesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related