Pentru pasiuni timp sa ai, ca de spatiu se ocupa EuroMiniStorage

Pentru pasiuni timp sa ai, ca de spatiu se ocupa EuroMiniStorage

Fiecare dintre noi avem pasiuni. Si cand mergem la ADfel 2011 nu ne lasam pasiunile acasa, desi uneori recunoastem ca nu avem loc pentru ele. EuroMiniStorage vine anul asta cu o propunere interesanta pentru toti cei care au probleme de spatiu cu pasiunile lor. Mesajul “Pentru ca pasiunile trebuie sa ocupe timp, nu spatiu”, care a insotit bicicletele pliate, asezate strategic in baile fetelor si ale baietilor, a ilustrat o solutie neconventionala pentru vesnica problema a oamenilor cu hobby-uri: niciodata n-avem suficient loc!

Astfel ca, intr-un colt inghesuit al baii fetelor, unde convietuiau deja o chiuveta, o oglinda, un suport de servetele si un rezervor cu sapun, EuroMiniStorage a mai gasit loc chiar si pentru o bicicleta. Pliata cu dibacie intre perete si chiuveta, bicicleta nu a comis sacrilegiul de a sta intre oglinda si fete, fiind mai degraba un element de decor amuzant cu un mesaj care s-a dovedit a fi usor de receptionat: “Pasiunile ar trebui sa iti ocupe timp, nu spatiu!”.

Bicicleta din baia baietilor a fost si ea asezata strategic cu scopul de a demonstra ca spatiul nu mai este o problema! Fara sa blocheze in vreun fel accesul baietilor la elementul de maxima importanta din camera, bicicleta a fost asezata in dreptul pisoarului pentru a transmite acelasi mesaj de mai devreme. Si tot ce ne mai ramane de facut este sa ne gasim timp pentru pasiuni pentru ca spatiu gasim oricand!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related