Astazi e Ziua Culturala la ADfel 2011

Astazi e Ziua Culturala la ADfel 2011

A treia zi a evenimentului ADfel, organizat de IQads si 24-FUN la Fabrica, va gazdui activitati de promovare neconventionala apartinand unor organizatii culturale, ecologice sau din zona educationala.

Incepand cu ora 17.00, participantii la eveniment isi vor putea manifesta latura artistica in diverse forme, vor putea asista la un duel al ilustratorilor Smoking Cool Cat (Octav Ungureanu) si Ciubi aka Pisica Patrata, vor putea pescui retete- surpriza, vor putea participa la un picnic special, se vor plimba cu bicicleta prin terasa, avand oricand la indemana kitul voluntarului ecologist, pentru cazuri de urgenta. De asemenea, vor putea sa se joace carti pe porunci branduite, vor putea participa la un concurs de copy sau vor putea “corecta” cum cred ei mai bine reclame celebre. Intr-un moment de relaxare dupa toate aceste activitati, vor avea ocazia sa cumpere, pentru cauze nobile, limonada sau briose cu ravase. Iar dupa lasarea serii, va avea loc o proiectie de campanii sociale si din zona culturala.

Brandurile care vor fi prezente la ADfel in Ziua Culturala sunt: Institutul Cultural Roman, Cluburile de film One World Romania, Mai Mult Verde, atitudine, Scoala ADC, ADVICE Students, PRIME Romania, VIP Romania, internship.in, Pasi Catre Viata, GRASP, Decat o Revista si Biciclop.

In primele zile ale evenimentului, barbatii care au pasit in terasa Fabrica au fost intampinati de ingerii Axe care au venit la ADfel in cautarea celui pentru care au cazut pe Pamant. Cautarea continua pana duminica. Pana cand se va afla cine este cel vinovat pentru ispitirea ingerilor, participantii la eveniment pot porni ei insisi in cautarea unor ingeri, printr-un concurs prin SMS care va oferi premii celor care reusesc sa gaseasca cel mai repede ingerii ascunsi pe tabla de joc. Concursul va avea loc in mai multe seri ADfel, incepand cu aceasta.

Printre celelalte executii neconventionale care se gasesc la Fabrica in perioada aceasta sunt extinctoarele aduse de Tomi X-tra iute sau bicicletele parcate de EuroMiniStorage in locul unde si regele se duce singur, pentru a sublinia ca pentru pasiuni trebuie sa-ti faci timp, nu loc. Iar ADfel Galleries expune, ca in fiecare an, studii de caz ale celor mai premiate campanii neconventionale din toata lumea.

Din programul zilelor urmatoare la ADfel: de joi pana sambata, participantii isi vor putea alege si aplica dintre tatuajele realizate in spiritul Desperados in cadrul Wild Tattoo Design Competition, concurs desfasurat pe platforma The Creator inainte de eveniment. Concursul va fi continuat offline, autorul celui mai aplicat tatuaj de la ADfel fiind premiat.

ADfel se va desfasura in perioada 15-21 august, la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50.

IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

24-FUN
Lider pe piata media din Romania pe segmentul city-guide, avand cea mai rapida dezvoltare in ultimii 5 ani in randul publicatiilor city-guide (peste 9 editii noi lansate de la inceputul lui 2006 pana in prezent), 24-FUN are distributie gratuita si selectiva in cele mai importante orase din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related