AXE a invitat participantii de la ADfel sa joace “Gaseste ingerii” prin SMS

AXE a invitat participantii de la ADfel sa joace “Gaseste ingerii” prin SMS

Dupa ce au fost intampinati la intrarea in terasa de cei doi ingeri care, sedusi de parfumul AXE Excite, au cazut in ispita si au ajuns pe Pamant in cautarea celui care le-a ispitit, participantii de la Ziua Culturala din cadrul ADfel au cautat la randul lor ingerii, participand la concursul de SMS “Gaseste ingerii”.

Pe cele 2 ecrane din Fabrica si pe plasmele din terasa a fost afisata o tabla de joc uriasa, cu patratele numerotate de la 1 la 19 si denumite de la A la P. In patratelele din tabla de joc erau ascunse, pe o suprafata de 7 patratele, figurile a 5 ingeri. Participantii la cele 3 runde de joc au trimis SMS-uri in care scriau care sunt coordonatele la care cred ca se gasesc ingerii, pana cand au fost descoperiti toti cei 5 ingeri. In functie de partea din inger pe care o nimereau (corp, aripi sau halo), jucatorii acumulau un numar diferit de puncte. La sfarsit, cei care au acumulat cel mai mare punctaj pentru fiecare runda de joc au fost premiati cu produse AXE Excite.

Jocul “Gaseste ingerii” se va mai juca la ADfel astazi si maine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related