Diseară la ADfel: Grand Spoof 2011, Wild Painting, Wild Tattoos si "Gaseste ingerii" prin SMS

Diseară la ADfel: Grand Spoof 2011, Wild Painting, Wild Tattoos si "Gaseste ingerii" prin SMS

A patra seara din cadrul ADfel, evenimentul organizat de IQads si 24-FUN la Fabrica, este dedicata competitiei Grand Spoof, sustinuta de Joe sub sloganul “Indrazneste sa faci pauza publicitara asa cum vrei tu”.

La ora 21:00 va incepe proiectia de parodii de reclame, incepand cu o retrospectiva a editiilor trecute Grand Spoof. Seara va culmina cu cele mai bune clipuri inscrise anul acesta, urmand sa fie anuntat castigatorul desemnat de juriul profesionist.

Tot dupa lasarea serii va avea loc si concursul prin SMS Axe – “Gaseste ingerii”, la care sunt premiati cei care descopera cel mai rapid ingerii ascunsi pe tabla de joc afisata pe ecranele din terasa.

Pana la proiectie, dar si in paralel cu ea, participantii la eveniment vor putea participa la experimentul Desperados Wild Painting. Pe niste panouri imense, cei care se simt artisti nebuni vor putea sa creeze propria opera de arta dementa.

Incepand de astazi si pana sambata, cei care vin la ADfel isi pot alege si aplica dintre cele 64 de tatuaje inscrise la Desperados Wild Tattoo Design Competition, care au ca “personaje principale” iguana, catusele si sticla de bere cu gust de tequila Desperados. Tatuajul care va fi cel mai “cerut” de participantii la ADfel va fi premiat.

Tot din aceasta seara, la ADfel se va gasi un ring de box, iar doritorii pot lua lectii de box, descoperind brandul care le ofera aceasta experienta.

Ieri, la Ziua Culturala, 13 organizatii culturale, ecologice si educationale si-au promovat programele in mod neconventional. E vorba de: Institutul Cultural Roman, Cluburile de Film One World Romania, Mai Mult Verde, atitudine, Școala ADC, ADVICE Students, PRIME Romania, VIP Romania, internship.in, Pasi Catre Viata, GRASP, Decat o Revista si Biciclop.

Printre activitatile lor s-au aflat: duelul ilustratorilor Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat) si Ciubi aka Pisica Patrata pentru Muzeul Benzii Desenate, un proiect al Institutului Cultural Roman; pescuit de sfaturi publicitare si joc de carti pe porunci branduite de la ADVICE Students, un concurs de design de logo-uri de la PRIME Romania; concurs de copywriting pe fotografii aparute in Decat o Revista; un kit al voluntarului ecologist de la Mai Mult Verde; desenat cu sprayul din dragoste pentru biciclete – sub indrumarea Biciclop, care a umplut terasa de biciclete pe care oamenii le-au incercat; concurs de trolling pe reclame celebre de la Scoala ADC.

Fotografii de la eveniment aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related