Location-Based Advertising este un nou criteriu pentru serviciul de mobile advertising al Vodafone, AdPlus

Vodafone a lansat un nou criteriu de selectie al serviciului de mobile advertising AdPlus: pozitionarea utilizatorului, informeaza un comunicat emis de Vodafone. Prin Location-Based Advertising clientii care si-au dat acordul, vor primi in timp real informatii comerciale in functie de locatie, preferinte si de profilul utilizatorului (realizat pe baza unor criterii ca varsta, gen, domiciliu sau tipul de telefon utilizat).

Serviciul este disponibil in interiorul celor mai importante centre comerciale din Romania, unde utilizatorii pot primi in timp real notificari sub forma unui SMS sau a unui MMS cu privire la brandurile preferate. AdPlus ofera posibilitatea selectarii precise a audientei in functie de criterii de segmentare actualizate frecvent, exactitatea alegerii momentului expunerii la mesaj, precum si posibilitatea de a realiza campanii interactive sub forma click2call, click2sms sau click2browse.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related