Nebunia petrecerilor Desperados a continuat vineri la ADfel cu Tutorialul Wild Party

Nebunia petrecerilor Desperados a continuat vineri la ADfel cu Tutorialul Wild Party

In seara de vineri la ADfel, Desperados a continuat cu experimentele wild. Participantii la eveniment au putut urmari Tutorialul Wild Party, o selectie de reclame realzata de comunitatea IQads, care contine ingredientele necesare pentru ca o petrecere sa fie cu adevarat wild, pentru toate cele 9 faze temporale – de la pregatirile de acasa si pana la after-hours.

 

Experimentele de la panoul Desperados Wild Painting au continuat si aseara, cand partipantii au pictat cu mai multa dezinvoltura decat in seara precedenta. Deliciul publicului a fost o pictura in stil Pollock wannabe, executata cu stropituri de vopsea.

 

Coada la zona Desperatos Wild Tatoo a continuat sa se mareasca, design-urile “vedeta” ale serii fiind Lemon Headphones, Desperados Bomber si Yoga. Alte design-uri cerute de public au fost Tequila Skull, Turn me on, Wild Party, Thirsty Cameleon, Live fast die young, Iguana Within, Dragoniada si Timid. Azi la ADfel este ultima zi in care tatuajele inscrise la Desperados Wild Tattoo Design Competition pot fi aplicate pe piele. Cel mai aplicat tatuaj la ADfel castiga premiul de 3.000 de lei. Tot azi, la orele 23:59, se incheie si votul online al competitiei de pe The Creator.

 

In aceasta seara Desperados ii provoaca pe participanti sa faca declaratii de dragoste wild la cele doua concursuri prin SMS. Wild Declarations of Love, la care cei veniti cu perechea pot sa faca o declaratie de dragoste publica prin intermediul ecranelor, si Wild Networking, la care cei fara pereche vor putea face declaratii unor persoane misterioase din terasa. La fiecare dintre cele doua concursuri cele mai nebune declaratii vor fi premiate cu sticle de bere Desperados, catuse si casatorii de o zi.

Despre Desperados

Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu  tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii. Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi elibereaza energiile in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Despre ADfel

ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana in care publicul traieste experiente inedite in jurul brandurilor. ADfel a ajuns la a sasea editie si va avea loc in perioada 15-21 august la Club Fabrica.

Despre IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related