Proiectia multisenzoriala AXE Excite la ADfel 2011

Proiectia multisenzoriala AXE Excite la ADfel 2011

In ultima seara a evenimentului de branded entertainment ADfel, AXE a pregatit o proiectie multisenzoriala, cu reclame “pacatoase”, in cadrul careia a avut loc dezvaluirea identitatii celui pentru care ingerii Axe cazusera in ispita.

Pe parcursul saptamanii ADfel, in fiecare seara, ingerii AXE i-au intampinat pe barbatii care au venit la ADfel si i-au invitat sa faca impreuna o poza, timp suficient sa-si dea seama daca printre ei se afla si cel pentru care au cazut in ispita.

Duminica seara, participantii la eveniment au putut urmari povestea caderii in ispita a ingerilor AXE, spusa sub forma unei selectii de reclame care au inceput inocente si au sfarsit prin a fi “pacatoase”. Cartoanele intercalate printre spoturi spuneau povestea: la inceputuri, inainte sa simta mirosul de AXE, ingeritele dansau, cantau si se dadeau cu rolele prin parc, fara ca vreo prezenta masculina sa le afecteze starea edenica, din moment ce “barbatii din Rai aveau o problema: le lipsea potiunea magica”.

 

Mai departe, povestea spune ca “Desi erau in Paradis, fetele nu prea se simteau in al noualea cer. Asa ca ingeritele au plecat in cautarea parfumului irezistibil. Ajunse pe Pamant, ingeritelor li s-a facut foame. Asa ca s-au oprit in primul restaurant… Obisnuite cu mancarea din Rai, tocanita de ghiocei, ostropel de lalele,  nu au stiut ce sa aleaga dintre mancarurile de pe Pamant. Pentru ca le lipseau banii, ingeritele au incercat sa isi gaseasca un job. Hamburgerii le-au facut sa gandeasca mai… pragmatic. Dupa lungi rataciri, un miros le-a reamintit visele cu care au parasit Raiul”.

La un moment dat, in timpul proiectiei, ingerii AXE din terasa Fabrica s-au simtit atrasi spre ecranul mare din terasa si au inceput sa inainteze spre el, pe o muzica edenica. Fulgi albi parfumati cu Axe Excite au inceput sa cada in terasa, in timp ce ingerii inaintau cu privirea atintita la ecran. Acolo l-au vazut pe cel care le-a facut sa cada in ispita: protagonistul spotului AXE Excite, a carui varianta pentru cinema a fost difuzata in premiera in Romania la ADfel.

 

Ingeritele s-au bucurat sa-l revada pe vinovatul pentru caderea lor pe Pamant si sa-i simta din nou parfumul, raspandit de fulgii care zburau in terasa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related