GolinHarris a intrat in topul Ad Age - Best Places to Work 2011

Reteaua globala de relatii publice GolinHarris apare in Best Places to Work 2011, topul celor mai buni angajatori din marketing si media de anul acesta, alcatuit anual de revista AdvertisingAge, informeaza un comunicat emis de GolinHarris Bucuresti.

Pe primul loc in topul alcatuit de AdvertisingAge se afla Allen&Gerritsen, urmata de BGT Partners, Digitas, iProspect si Data Xu (locul 5), potrivit site-ului AdAge (http://bit.ly/pzLGfa).

Reteaua GolinHarris este pe locul 21 in acest top, la care au aplicat aproape 150 de companii din industria comunicarii. In final au fost selectate 30 de companii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related