URSUS ofera o bursa integrala unui participant la Scoala ADC*RO

Concurentul care va oferi cea mai buna rezolvare a unui brief dat de URSUS va primi o bursa care ii permite sa urmeze gratuit cursurile Scolii ADC*RO, ajunsa la a patra editie, informeaza un comunicat emis de Millenium People.

Pana pe 9 septembrie, cei care doresc sa concureze pentru bursa in valoare de 500 EUR trebuie sa trimita o rezolvare a briefului oferit de URSUS, care se gaseste pe site-ul Scolii ADC*RO.

Castigatorul bursei va fi desemnat de Ursus. Pentru a putea beneficia de bursa, castigatorul trebuie sa fie printre cei 60 de participanti declarati admisi la Scoala ADC*RO. Inscrierile pentru concursul de admitere se fac pe site-ul Scolii si se incheie pe 12 septembrie, la ora 10.00. Castigatorul bursei va fi anuntat odata cu lista celor admisi la Scoala ADC*RO, la sfarsitul lunii septembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related