GolinHarris Bucuresti gestioneaza contul de comunicare kika

Incepand din aceasta vara, GolinHarris Bucuresti construieste si implementeaza strategia de comunicare a retailerului austriac de mobilier si decoratiuni interioare kika, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Golin Harris va asigura servicii de media relations, evenimente speciale cu un nucleu puternic digital extins in offline, consultanta si servicii de comunicare online cu accent pe componenta de consumer engagement, se precizeaza in comunicat.

"Traim vremuri interactive, iar acest lucru schimba ordinea, inclusiv a comunicarii. Zi de zi le facem viata mai frumoasa consumatorilor nostri, prin produse de calitate ridicata, la cele mai bune preturi. Este important insa ca, dincolo de aceasta promisiune, consumatorul sa ne fie partener de dialog, partener de distractie si, mai ales, partener in evolutie. Echipa GolinHarris ne-a convins din prima prin maniera creativa si integrata in care a inteles sa aplice acest model de comunicare", a declarat Lars Lund (Country Manager, kika Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related