Alexandra Olteanu preia de la Steve Dallas functia de Managing Director al Initiative

Dupa incheierea mandatului lui Steve Dallas, Alexandra Olteanu preia functia de Managing Director al Initiative, urmand sa conduca toate operatiunile companiei, incluzand activitatile de strategie, buying, consultanta media, research si digital, informeaza un comunicat emis de GolinHarris Bucuresti.

Alexandra Olteanu face parte din agentia Initiative din 1995, iar din 2002 coordoneaza departamentul de Media Buying din functia de Director. Este absolventa a Universitatii Politehnica din Bucuresti si a cursurilor CODECS.

"Sunt incantata sa accept aceasta noua provocare si imi propun ca impreuna cu echipa Initiative sa depasim constant asteptarile clientilor nostri. Piata se indreapta gradual spre un moment in care barierele intre paid, shared si earned media dispar. Se vor diferentia agentiile care pot sincroniza, intr-o maniera eficienta, know-how-ul de digital cu nevoia de expertiza solida, tactica in celelalte arii ale marketingului", a declarat Alexandra Olteanu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related