Coca-Cola HBC isi relanseaza site-ul de cariera si lanseaza un blog al internilor

In aceasta vara, Coca-Cola HBC a relansat site-ul de cariera cchbcjobs.ro, principala platforma online de comunicare de angajator a companiei, si lanseaza un blog al internilor, gandit ca un spatiu de interactiune intre tinerii interesati de experienta unui internship in cadrul companiei, informeaza un comunicat emis de Image PR.

Site-ului de cariera i-au fost aduse modificari atat la nivel de continut, cat si de infatisare. Acesta cuprinde un nou mod de organizare a informatiei care va permite o mai buna intelegere a companiei in ce priveste oportunitatile de cariera.

Coca-Cola HBC - jobs (oportunitati de cariera)

De pe site, utilizatorii vor putea afla detalii despre oportunitatile de cariera, dar si informatii despre companie: care sunt departamentele, ce inseamna un job la Coca-Cola HBC si cum este sa fii parte din echipa (care sunt activitatile de echipa, proiectele si initiativele de responsabilitate sociala in care sunt implicati angajatii), ce programe li se adreseaza tinerilor studenti sau absolventi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related