Inna, Calin Goia (Voltaj) si Proconsul sustin campania "Famine no more" desfasurata de World Vision International

Din 29 august World Vision Romania s-a alaturat campaniei internationale "Famine no more” care atrage atentia asupra crizei umanitare din Cornul Africii, informeaza un comunicat emis de Rogalski Grigoriu PR. Campania este sustinuta in Romania de Inna, Calin Goia (Voltaj) si Proconsul, prin intermediul post-urilor in retelele sociale si pe blogurile personale. De asemenea, campania este promovata si pe pagina de Facebook si prin contul de Twitter World Vision Romania (roworldvision & retweet !et).

"Sunt parinte si imaginea unui copil care sufera din cauza foametei ma cutremura. Stiu ca si Romania se confrunta cu multe probleme, de care probabil nu vom scapa prea curand. Suntem binecuvantati insa cu o clima si un relief pe care il putem valorifica. In Africa, seceta a distrus tot. Oamenii de acolo traiesc un infern si mamele isi vad copiii cum mor de foame si nu pot face nimic. Nimeni nu ar trebui sa traiasca asa!  Veniti acum alaturi de mine si nu ramaneti indiferenti! Orice ajutor poate insemna un copil salvat de la moarte”, a declarat Calin Goia (Voltaj).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related