Samsung si YouTube au lansat "YouTube on TV" care permite vizualizarea 3D a continutului printr-o plaja larga de dispozitive

Samsung Electronics si YouTube au lansat aplicatia "YouTube on TV" care permite vizualizarea continutului de pe YouTube in format 3D pe un Smart TV, informeaza un comunicat emis de Millenium People. YouTube foloseste formate video conforme standardelor pentru a permite partajarea de continut 3D la o calitate de 720p HD pe o plaja de dispozitive care include Smart TV-uri, Blu-Ray playere, set-top boxes, telefoane mobile si console de joc.

"Samsung Smart TV reprezinta platforma ideala prin care YouTube sa ofere o interfata de utilizare placuta ochiului si o experienta 3D pe care utilizatorii sa o aiba la indemana oricand doresc sa vizioneze si sa impartaseasca continut tridimensional, oriunde s-ar afla in lume. Acest parteneriat va contribui la cresterea continua a industriilor 3D si Smart TV”, a declarat Kyungsik Kevin Lee (vicepresedinte Visual Display Business la Samsung Electronics).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related