Premium Corporate & Financial Communication, noua divizie din cadrul Premium Communication

Noua divizie Corporate & Financial Communication din cadrul Premium Communication este specializata in comunicare financiara, investor relations si comunicare corporate, informeaza un comunicat emis de Premium Communication.

Prin intermediul noii divizii vor fi oferite servicii de consultanta strategica, comunicare financiara, comunicare in proiecte de M&A, relatii cu investitorii si pietele de capital, comunicare corporativa si programe de executive media training.

"Multe din serviciile pe care le propunem prin intermediul noii divizii existau in portofoliul nostru, dar aceasta formula ne permite sa concentram mai bine competentele si sa ne adresam pietei cu o oferta noua si clara. Am tinut sa anuntam lansarea Premium Corporate & Financial Communication doar dupa ce ne-am asigurat ca toti membrii echipei detin certificarile internationale pe care le-am vizat, tocmai pentru ca divizia nu este un simplu instrument de marketing pentru noi, ci o cale strategica de dezvoltare", a declarat Andrei Savu (Senior Partner, Premium Communication).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related