Rogalski-Grigoriu comunica pentru compania de creante comerciale KRUK International

Incepand cu septembrie, Rogalski-Grigoriu ofera servicii de consultanta strategica pentru compania de creante comerciale KRUK International, informeaza un comunicat emis de agentie. Contul KRUK a fost castigat in urma unui pitch la care au participat 5 agentii. Colaborarea vizeaza initial un proiect care se va derula pe parcursul a 3 luni.

Serviciile oferite companiei de catre agentie constau in media relations, suport in implementarea campaniilor de comunicare online si consultanta pentru gestionarea eficienta a comunicarii externe.

“Compania Rogalski-Grigoriu a raspuns cel mai bine cerintelor noastre de comunicare pentru perioada urmatoare si a dat dovada de o foarte buna intelegere a mecanismelor de functionare ale industriei in care activam. Suntem increzatori ca incheierea acestui parteneriat ne va ajuta sa construim o campanie de comunicare unitara”, a declarat Isabela Iacob (Director General, KRUK International).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related